Goede mensen maken goede producten...

Jobs

Ontdek hier onze vacatures

d'Arta als werkgever:

Wie bij d'Arta start, komt terecht in een sterk groeiend familiebedrijf, waar sfeer en collegialiteit belangrijk zijn. We opteren voor duurzame groei, en dit merk je aan ons ultramodern machinepark, hoogkwalitatieve producten, competente medewerkers en continue investeringen.

Onze hoofdzetel en grootste productiesite bevindt zich in Ardooie. Daarnaast hebben we nog 3 andere productievestigingen in Portugal, Engeland en Italië. Samen stellen wij meer dan 900 mensen te werk.

In onze ultramoderne productiesite te Ardooie produceren we een breed gamma diepvriesproducten zoals groenten, fruit, kruiden en kant-en-klare (bij) gerechten, en dit volgens de strengste hygiëne- en kwaliteitsvoorschriften en met de grootste zorg voor mens en milieu. Gezien onze continue groei, zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe mensen.

Getuigenissen van collega's

Ik ben hier na mijn schoolopleiding gestart als heftruckchauffeur en ben ondertussen doorgegroeid tot operator. Mijn job evolueert constant, da’s super! Er wordt continu geïnvesteerd in nieuwe lijnen en afdelingen, maar ook in mensen. Naast de doorgroeikansen, zijn ook de kleine attenties belangrijk zoals met Pasen of de sportevenementen. d’Arta staat nooit stil en dat maakt het boeiend!
Robbie Degryse
Operator
Teamwork is van groot belang bij d'Arta. De dialoog met de verschillende collega's van diverse afdelingen is heel belangrijk, want projecten kunnen steeds wijzigen. Dat vind ik super boeiend en maakt de uitdaging groot om als team steeds nieuwe projecten te doen slagen!
Charlotte Samyn
Aankoop

Heb je vragen omtrent een sollicitatie of over ons jobaanbod?

Neem gerust contact op met ons HR-team via 051 74 00 85 of stuur een mailtje naar personeelsdienst@darta.com.
Volg ons verhaal ook op sociale media: Linkedin en Facebook.